Εντατικό Oriental Training – Νοέμβριος 2022 | Artistic Studio Oriental Expression

Εντατικό Oriental Training – Νοέμβριος 2022

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών
26 Σεπτεμβρίου, 2022
Pita Party – Dance Show 2023
10 Ιανουαρίου, 2023

Oriental Intensive Training με την Άννα Δημητράτου

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022  (16:00 - 20:00)

Το πρώτο INTENSIVE TRAINING της φετινής χρονιάς είναι έτοιμο! Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Άννα Δημητράτου θα διδάξει ένα εντατικό 4ωρο σεμινάριο γεμάτο από: θεωρία, βηματολόγιο, τεχνική, συνδυασμούς και μια αποκλειστική χορογραφία. Μην χάσετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε από κοντά!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές και ηθοποιούς, όπως επίσης και στα μέλη μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  "Be A Dance Professor" αλλά και όλους όσοι αγαπούν τον χορό!!

Περιεχόμενο Oriental Intensive Training

1. Θεωρία

  • Ιστορία και εξέλιξη του χορού Oriental
  • Διαφορετικά είδη, στυλ, κουστούμια (επεξήγηση, σημειώσεις & προβολή video ανά είδος)
  • Βασικοί Ρυθμοί

2. Τεχνική

  • Βηματολόγιο, βασικές οικογένειες κινήσεων Oriental
  • Συνδυασμοί

3. Χορογραφία

  • Θα παρουσιαστεί open level χορογραφία, σε μοντέρνο pop oriental τραγούδι, βασισμένη στην τεχνική που διδάχθηκε στο σεμινάριο.

Σημειώσεις:

  1. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής.
  2. Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας τα οποία παρακολουθούν μαθήματα Oriental με σκοπό την απόκτηση Διπλώματος Δασκάλου Χορού από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID) πως η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και ότι οι ώρες των σεμιναρίων μετράνε διπλές. 
  3. Το υλικό του Intensive Training και κυρίως οι χορογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία του Artistic Studio Oriental Expression και δεν επιτρέπεται να διδαχθεί από τρίτους χωρίς άδεια. Σε περίπτωση που χορηγηθεί άδεια, η εμφανής αναγραφή του ονόματος του χορογράφου είναι υποχρεωτική σε κάθε περίπτωση. Δικαίωμα να διδάσκουν τις χορογραφίες έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δάσκαλοι του Artistic Studio Oriental Expression.

*Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί με σκοπό να διατεθεί προς παρακολούθηση στα μέλη και τους ενδιαφερόμενους που δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά.*

Αξία συμμετοχής: €40 / άτομο (για τα μέλη μας €35 άτομο)

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!