ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Urban Fusion» με την Paraskevi Kappa | Artistic Studio Oriental Expression

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Urban Fusion» με την Paraskevi Kappa

ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOLLYWOOD ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε το 7ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”
11 Οκτωβρίου, 2019
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Urban Fusion» με την Paraskevi Kappa
6 Νοεμβρίου, 2019

TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Urban Fusion» με την Paraskevi Kappa

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE

«Urban Fusion»

με την Paraskevi Kappa

ΚΥΡΙΑΚΗ,  24 Νοεμβρίου 2019  (18:00 – 20:00)

 

Στο σεμινάριο αυτό η Παρασκευή Κάππα θα διδάξει συνδυασμούς  του groove – τη δύναμη και την ευρηματικότητα των street χορών – με τη λεπτομέρεια και τη ροή του tribal fusion. Θα δείξει στους συμμετέχοντες τεχνικές παρεμφερείς στο tribal όπως τα waves, αλλά και τελείως καινούριες, όπως τα hits και το footwork, τα οποία θα μελετηθούν σε μικρούς συνδυασμούς.

Θα εμπνευστείτε, θα ιδρώσετε και θα ακούσετε ωραίες μουσικές!

Λίγα λόγια για την Παρασκευή

Η Παρασκευή Κάπα (Paraskevi Kapa FB page) ξεκίνησε με κλασσικό μπαλέτο (σύστημα RAD) για 15 χρόνια ενώ πλέον εξασκεί yoga και σύγχρονο. Μετά από χρόνια ενασχόλησης με το χορό, ανακάλυψε το tribal fusion, και αφοσιώθηκε στην εκμάθηση και τη διδασκαλία του. Έχει συμμετάσχει με video dance στο Athens Video Dance Project 2019 και στο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών στο Τρένο στο Ρουφ με το ντουέτο ‘in BEtween’.

Είναι συχνά καλεσμένη χορεύτρια του European Music Day με το μουσικό σχήμα NegliZen, ενώ έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στο θέατρο Vault, στο φεστιβάλ “Europe was taken by a bull’ του Communitism, στο θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και στο θέατρο Εμπρός. Επίσης, είναι συχνά καλεσμένη χορεύτρια σε παραστάσεις στο εξωτερικό, όπως το Tribal Fusion Express στη Ρώμη, το Tribal Fusion Remix στο Λονδίνο, στο Fusion Faire στην Κροατία, στο TribalX στη Λισαβώνα κ.α.

Κάθε χρόνο παρακολουθεί το dance intensive των Orchidaceae οι οποίες συνδυάζουν το tribal fusion με τεχνικές σύγχρονου και street χορών και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι μέλος του Juniper Collective της Alexis Southall.

Δείτε το βίντεο πρόσφατης παρουσίασης της Παρασκευής https://vimeo.com/274696789