Σεμινάριο Oriental με τον Κορυφαίο Prince Kayammer ! | Artistic Studio Oriental Expression

Σεμινάριο Oriental με τον Κορυφαίο Prince Kayammer !

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Urban Fusion» με την Paraskevi Kappa
6 Νοεμβρίου, 2019
Σεμινάριο Oriental με τον Κορυφαίο Prince Kayammer !
4 Δεκεμβρίου, 2019
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Urban Fusion» με την Paraskevi Kappa
6 Νοεμβρίου, 2019
Σεμινάριο Oriental με τον Κορυφαίο Prince Kayammer !
4 Δεκεμβρίου, 2019

Prince Kayammar@Artistic Studio Oriental Expression_15-12-2019

Ο Κορυφαίος Χορευτής και Δάσκαλος Ανατολίτικων Χορών Prince Kayammer έρχεται στο Artistic Studio Oriental Expression (Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, 17:00 – 19:30), για ένα μοναδικό σεμινάριο Mejance (Mezze An Scene).

Τεχνική, συνδυασμοί και χορογραφία Oriental με διαφορετικούς ρυθμούς, δυναμικές και εκφράσεις.  Πως να κατακτήσετε το κοινό σας από την πρώτη στιγμή στη σκηνή!

 

Τόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Artistic Studio Oriental Expression

Κόστος 35 ευρώ (30 για τα μέλη του Στούντιο).

Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Artistic Studio Oriental Expression

Αντιόπης 31 – Άγιος Δημήτριος (Μετρό Δάφνης)

Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

www.orientalexpression.gr, info@orientalexpression.gr

Λίγα λόγια για τον Prince Kayammer :

Ο Prince Kayammer είναι ένας βραβευμένος χορευτής Bellydance και ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές και χορογράφους Oriental στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με 11 χρόνια διεθνούς διδακτικής εμπειρίας και δημιουργός άνω των 100 χορογραφιών που έχουν κερδίσει χρυσό μετάλλιο.

Ο Prince Kayammer γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.  Η αγάπη του για τον Αιγυπτιακό χορό τον οδήγησε στο Κάιρο όπου σπούδασε χορό Oriental και Παραδοσιακούς Αιγυπτιακούς χορούς, δίπλα σε μεγάλους Δάσκαλους, συμπληρώνοντας πάνω από 400 ώρες εκπαίδευσης.

Ο Prince Kayammer ξεκίνησε να χορεύει επαγγελματικά το 2003.  Από το 2004 εργάστηκε ως δάσκαλος και χορογράφος σε πολλές σχολές χορού στην Ελλάδα και από το 2004 έως το 2010 έδινε παραστάσεις καθημερινά στα μεγαλύτερα αραβικά εστιατόρια, σε γάμους, σε ξενοδοχεία και καζίνο σε όλη την Ελλάδα.  Υπήρξε μέλος της ανδρικής χορευτικής ομάδας «Sultans of Raqs», η οποία περιόδευε για παραστάσεις και σεμινάρια στην Ευρώπη από το 2007 έως το 2009.  Το 2007 ξεκίνησε και την Διεθνή του καριέρα καθώς έλαβε προσκλήσεις για να διδάξει και να χορέψει σε Πολιτιστικά και Χορευτικά Φεστιβάλ σε πάνω από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των: Βέλγιο, Τσεχία, Ολλανδία, Αίγυπτο, Κύπρο, Ιαπωνία, Ελβετία, Γαλλία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ισραήλ, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Φινλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Εσθονία, Σερβία, Σουηδία, Ρωσία και Ουκρανία.

Ο Prince Kayammer έχει εκπαιδεύσει πολλούς από τους επαγγελματίες χορευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και οι χορογραφίες του έχουν κερδίσει την πρώτη θέση σε Εθνικούς και Διεθνείς διαγωνισμούς.  Διαμόρφωσε το πρώτο Φεστιβάλ χορού Oriental στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) το 2008 το οποίο περιελάμβανε και σεμινάρια από 5 Διεθνείς εκπαιδευτές, Gala show και πάρτυ.  Ήταν επίσης ο πρώτος δάσκαλος που δημιούργησε εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικού επιπέδου, τα οποία περιελάμβαναν θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εφαρμογή του Αιγυπτιακού Χορού, το 2011 στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και το 2012 στην Κρήτη και την Κύπρο.