ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Η μαγεία των χεριών» με την Καλυψώ | Artistic Studio Oriental Expression

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE «Η μαγεία των χεριών» με την Καλυψώ

BELLYDANCE
Audition & Υποτροφίες Χορού Bollywood Dance και Oriental!!
2 Σεπτεμβρίου, 2019
BOLLYWOOD ANNA DIMITRATOY
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
18 Σεπτεμβρίου, 2019
BELLYDANCE
Audition & Υποτροφίες Χορού Bollywood Dance και Oriental!!
2 Σεπτεμβρίου, 2019
BOLLYWOOD ANNA DIMITRATOY
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
18 Σεπτεμβρίου, 2019
ΙΝΔΙΚΟΣ ΧOΡΟΣ

Hand Magic by Kalypso @Artistic Studio Oriental Expression

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 (18:00 – 20:00) η Καλυψώ, στο πρώτο σεμινάριο της φετινής σεζόν, θα διδάξει χορευτικούς συνδυασμούς που δίνουν έμφαση στην κίνηση των χεριών, από τα δάχτυλα μέχρι και τις ωμοπλάτες. Θα χρησιμοποιηθούν μικρές και μεγάλες κινήσεις απομόνωσης μυών, τονισμοί, ρευστές κινήσεις και σχηματισμοί.  Στη συνέχεια θα προστεθούν συνδυασμοί του κορμού και της λεκάνης ώστε συνθέτοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα,  θα διδάξει μία μικρή χορογραφία.

Λίγα λόγια για την Καλυψώ

Η Καλυψώ (Γιώτα Μάνη) είναι δασκάλα, χορογράφος, χορεύτρια Σύγχρονου Ανατολίτικου χορού Oriental – Tribal Fusion Bellydance και ιδρύτρια των Somnia Troupe και Amaroses Troupe. Είναι μέλος του CID – UNESCO (International Dance Council) καθώς και κάτοχος διπλώματος Ανατολίτικου χορού αναγνωρισμένο παγκοσμίως από το  CID – UNESCO.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στον χορό σε ηλικία τριών ετών με Κλασσικό Μπαλέτο (I.S.T.D. & R.A.D.), Modern Dance Theater, Jazz και Karakter για περισσότερα από δεκατρία χρόνια. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα Flamenco, Bollywood, πολεμικών τεχνών Kung Fu, Yoga, Pilates και έχει μουσική παιδεία σε Κλασσική – Ηλεκτρική Κιθάρα και σε Τουμπερλέκι (βασικούς ρυθμούς Oriental).  Στην εξερεύνηση αυτή ανακάλυψε τον Ανατολίτικο χορό και μαγεύτηκε από την εκφραστικότητα και την θηλυκότητά του.  Γοητευμένη, άρχισε να τον ακολουθεί σε όλα του τα μονοπάτια μέχρι που έφτασε μπροστά στο Tribal Fusion Bellydance. Εμβαθύνοντας τις γνώσεις της πάνω σε αυτόν τον μυστηριώδη και σαγηνευτικό χορό, ανακάλυψε πόσο μεγάλες δυνατότητες κίνησης και έκφρασης έχει το σώμα της, με αποτέλεσμα να του αφιερωθεί ολοκληρωτικά.

 

Τόπος Διεξαγωγής: Artistic Studio Oriental Expression

Διάρκεια: 18:00 – 20:00

Αξία συμμετοχής: 30 ευρώ (25 για τα μέλη του Στούντιο)

Δηλώσεις συμμετοχής:

Artistic Studio Oriental Expression

Αντιόπης 31 – Άγιος Δημήτριος (Μετρό Δάφνης)

Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

www.orientalexpression.gr, info@orientalexpression.gr