Σεμινάριο Tribal Fusion Bellydance με την Fenia Botsi!!! | Artistic Studio Oriental Expression

Σεμινάριο Tribal Fusion Bellydance με την Fenia Botsi!!!

Σεμινάριο Tribal Fusion Bellydance με την Fenia Botsi!!!
7 Ιανουαρίου, 2020
PITA PARTY – DANCE SHOW 2020 στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – LIVE STAGE!!!
18 Ιανουαρίου, 2020
Σεμινάριο Tribal Fusion Bellydance με την Fenia Botsi!!!
7 Ιανουαρίου, 2020
PITA PARTY – DANCE SHOW 2020 στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – LIVE STAGE!!!
18 Ιανουαρίου, 2020

FENIA BOTSI @ Artistic Studio Oriental Expression

ΚΥΡΙΑΚΗ,  26 Ιανουαρίου 2020  (18:00 – 19:30)

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα  διδαχθούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας τεχνικά, δηλαδή πώς θα είμαστε ακριβείς σε διαφορετικούς ρυθμούς, αλλά και πώς  μπορούμε να χορέψουμε «κόντρα» σε έναν ρυθμό.

Θα ασχοληθούμε επίσης με την μουσικότητα και τη ρευστή κίνηση, αλλά και με το αντίθετο στοιχείο,  να «παγώνεις» δηλαδή την κίνηση, ώστε να εναλλάσσονται οι δυο αυτές τεχνικές στο χορό μας (tension freeze & slow motion flow) βγαίνοντας με αυτό τον τρόπο έξω από τις κλασσικές γραμμές.

Στο δεύτερο μέρος θα διδαχτούμε χορογραφία με τα στοιχεία αυτά.

Λίγα λόγια για την Φένια

Η Φένια Μπότση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία και το 2000 ξεκίνησε latin χορούς αγωνιστικά!  Το 2004 ασχολήθηκε με το Οριεντάλ  δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους.  Το 2006 ανακάλυψε το Τribal Fusion Bellydance, που είναι και η μεγάλη της αγάπη.

Με την καθοδήγηση της Εύας Χατζηχρήστου και με επιμόρφωση πολλών σεμιναρίων δίπλα σε ξένους και Έλληνες δασκάλους όπως: Rachel Brice, Samantha Emmanuel, Marci Love, Kira Lebedeva, Lamia Barbara, Ashley Lopez, Jasmin Kalathaki, Erifili Nikolakopoulou και άλλους και με συμμετοχή σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό κερδίζοντας χρυσά μετάλλια,  δημιούργησε τις ομάδες con fusion troupe και την 1η παιδική ομάδα tribal fusion στην Ελλάδα azalea troupe.

Συμμετέχει επίσης στην ομάδα της Vesna Zorman Ambrosia Art&Motion και σε δικά τους βίντεο κλιπ.  Πρόσφατα χορογράφησε παράσταση για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  και θα για δύο συνεχόμενες χρονιές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία. Είναι μέλος του Ε.Σ.Χ.Ε (w.d.c member και κριτής Οριεντάλ) και κάτοχος διπλωμάτων Οριεντάλ και λάτιν χορών από το W.D.C.