Καλό καλοκαίρι!! Ραντεβού το Σεπτέμβρη!! | Artistic Studio Oriental Expression

Καλό καλοκαίρι!! Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!

1st BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE
Έναρξη, Εγγραφές και ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα!
27 Ιουλίου, 2019
BELLYDANCE
Audition & Υποτροφίες Χορού Bollywood Dance και Oriental!!
2 Σεπτεμβρίου, 2019
ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Αγαπητοί φίλοι,

Για ακόμη μια φορά η ακαδημαϊκή χρονιά του Artistic Studio Oriental Expression έφτασε στο τέλος της. Η χρονιά αυτή ήταν γεμάτη από παραστάσεις, εκδηλώσεις και φυσικά τη διοργάνωση του 7ου «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών», που έγινε στο ιστορικό Θέατρο Δόρα Στράτου (5-7  Ιουλίου 2019) και κατά κοινή ομολογία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν επίσης και οι διοργανώσεις του “Oriental Expression Awards:

 • Του 4th Spring International Bellydance Competition και
 • του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Bollywood Dance που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 7th Bollywood and Multicultural Dance Festival

 Εξαιρετικής σημασίας ήταν:

 • Τα Bollywood Master Trainings που διοργάνωσε η 1st Bollywood Dance Academy Greece
 • Οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (για όλα τα επίπεδα) για το χορόOriental και Tribal Fusion που δόθηκαν σε μαθητές του Στούντιο από το International Dance Council (CID  UNESCO).
 • Οι Eξετάσεις για τα master Diplomas που δόθηκαν από την 1st Bollywood Dance Academy Greece σε επαγγελματίες δασκάλους του Bollywood Dance

 Το ίδιο έντονη ήταν και η παρουσία μας σε παρουσιάσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της χρονιάς το Στούντιο:

 1. Διαμόρφωσε ένα σταθερό και πλήρες πρόγραμμα εργαστηρίων και μαθημάτων που περιλαμβάνουν: Ινδικό Χορό (Bharatanatyam), Bollywood Dance (ενηλίκων και παιδιών), Oriental (ενηλίκων και παιδιών), Indian Fusion, Μπαλέτο Ενηλίκων, Παιδικό Hip-hop & Street Dance, Pilates, Stretching κ.α.
 2. Σεμινάρια Oriental (Tabla Solo – technique by Alla), Mejance, Oriental Song) με την  Alla Kushnir
 3. Σεμινάρια Bollywood Dance με την Άννα Δημητράτου και τον Sumon Rudra
 4. Δύο Bollywood Master Trainings (Δεκέμβριο και Ιούλιο) του προγράμματος “Be a Bollywood Dance Professor”
 5. Σεμινάρια Bellydance (Drum Solo, Baladi, Old Shaabi – Mejance και Iraqi με τη Samira Masreya,
 6. 13 Σεμινάρια από μεγάλους δασκάλους στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών. Δίδαξαν οι: Άννα Δημητράτου, Kinga Malec, Sneha Mistri, Sumon Rudra, Naz Choudhury, Oxana Banchshikova, llona Kolachana, Vinatha Sreeramkumar, Ιζαμπέλα Καρκαρασβίλι και Ελισάβετ Δακουτρού.

Άλλες εκδηλώσεις:

 • MEGA BOLLYWOOD DANCE SHOW “A Journey to Bollywood Dance” – Διήμερο Σεμιναρίων, Master Classes και Show (Δεκέμβριος 2018) στην «Αρχιτεκτονική – Live»
 • PitaDance Show (3 Φεβρουαρίου 2019) στην “Αρχιτεκτονική – Live”

 Αγαπητοί φίλοι,

Ήδη οραματιζόμαστε – με το νέο μας ξεκίνημα το Σεπτέμβριο – να σας προσφέρουμε νέα περισσότερα μαθήματα με περισσότερους και καταξιωμένους δασκάλους. Στόχος μας πάντα, τόσο η γνώση της κινησιολογικής έκφρασης και πρακτικής, όσο και η ψυχική και σωματική ευεξία των μελών μας.

Τέλη Ιουλίου πάμε και εμείς Διακοπές!

Το Στούντιο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 με εγγραφές, εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων 9 έως 13 Σεπτεμβρίου και κανονικά από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Σας ευχόμαστε Χαρούμενες Διακοπές!!